3 Haziran 2014 Salı

Babalar Günü Hediyesi



En Güzel Babalar Günü Hediyeleri Giftomino’dan…

Anneler Gününün hemen akabinde “Babalar Günü” yaklaşıyor. Babalarımızda annelerimiz kadar özel ve özenli hediyeleri hak ediyor… Anneler Günü Hediye seçenekleri ile size sunduğumuz gibi, Babalar Günü içinde sizlerleyiz.
Her sene Haziran ayının 2. Pazarı kutlanan babalar günü , bu sene 15 haziranda kutlanacak. Hediye vermenin bir sanat olduğunu düşünüyor ve 2014 Babalar Gününde babanıza en özel hediyeyi vermeniz için ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.

Her baba saatlere meraklıdır. Bu İsme özel saat kutusu, saatlerine değer veren babalar için tasarlandı. Üzerindeki gümüş plakaya babanızın adını yazdırabilir ona çok şık bir babalar günü hediyesi verebilirsiniz.







Bir babanın en önemli aksesuarlarından biri cüzdan ve kartvizitliktir. Üzerine babanızın adının işlendiği bu kartvizitlik tamamen ona özel hale geliyor, beyler bu hediyeye bayılıyor. Babanız bu kartvizitliği iki taraflı olarak kullanabilir.



Her daim iş başında ve yoğun babalar için isme özel kalem seti… Babanıza ismine özel hazırlanmış kalem setini hediye edebilirsiniz. Deri kaplı roller ve tükenmez kalemden oluşan bu set yine özel deri kutusunun içinde sunulmaktadır.




Yazı yazmayı ve not tutmayı seven babalar içinse isme özel defterler… Bu şık bordo kaplı defter üzerine babanızın ismini yada onu anlatan bir sözü yazabilirsiniz.  Şık defter ideal bir babalar günü hediyesi olacak ve babanız kullandıkça sizi hatırlayacak.
 



Bir sonraki makalemizde babalar günü için ilginç  hediye seçeneklerini incelemeye devam edeceğiz.
*Hediye seçmenin önemini biliyor ve hediye kadar paketine de özen gösteriyoruz.




Hediye seçmenin önemini biliyor ve hediye kadar paketine de özen gösteriyoruz. Giftomino da her hediye özenle paketlenerek size gönderilir. Babanız için şık hediye paketi ve dilerseniz hediye kartlarımız ile 2014 Babalar Günü Hediyenizi en özel hale getirebilirsiniz.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder