31 Mart 2014 Pazartesi

Anneye Hediye Sepeti

2014 Anneler Gününde en güzel hediye sizinki olsun! 2014 Anneler Günü hediye seçenekleri arasından mutfağı çok seven anneler için annenizin zevkine göre bir hediye sepeti yapabileceğiniz mutfak ürünlerimizi inceledik... Ürünlerimizin arasında annelerin en çok sevdiği çok rağbet gören isme özel önlükler, yılların aşçıları annelerimiz için aşçı şapkaları ve tabiki her annenin en değerli hazinesi yemek tarifi defteri var!


Şık kalp motifli önlüğü istediğiniz yazı ile tamamlayarak annenize hediye edebilirsiniz. Dilerseniz bir aşçı şapkası ve yemek defteri ile de bu seti tamamlayabilirsiniz.

Kalp Motifli Mutfak Önlüğü
Kalp Motifli Mutfak Önlüğü



En iyi aşçı anneler için isme özel şapkalar...Şapkanın arkası lastikli olduğu için her başa uyum sağlar ve farklı renk seçenekleri de vardır.

Aşçı Şapkası
Aşçı Şapkası
  
Her anne güzel yemek yapar ve tarifleri onun için özeldir. Sizde bunu daha özel hale getirebilirsiniz...Bu şık defter üzerine güzel bir cümle yazdırabilir onu mutlu edebilirsiniz.

Yemek Defteri
Yemek Defteri





Bu turkuaz isme özel mutfak önlüğü ve aşçı şapkası ise renkli bir alternatif. Desenin altına annenize özel kişiye özel bir yazı ekleyebilir; şapkaya da ismini yazdırabilirsiniz...

Turkuaz Set
Turkuaz Set





Pembeyi seven annelere Cupcake mutfak önlüğü! Şirin tasarımı ile annenizin gönlünü çelebilir ve yine dilerseniz bu önlüğü aşçı şapkası ile tamamlayabilirsiniz.

Cupcake Mutfak Önlüğü
Cupcake Mutfak Önlüğü

Bütün bu seçeneklerimizin arasından size ve annenizin zevkine en uygun olanları seçip anneye hediye sepeti hazırlayarak annenizi mutlu etmeye ne dersiniz ?

*Ürünlerimiz standart ölçülerde olup ; özel ölçüler için bizi arayabilirsiniz.

*Hediye seçmenin önemini biliyor ve hediye kadar paketine de özen gösteriyoruz. Giftomino da her hediye özenle paketlenerek size gönderilir. Anneniz için şık hediye paketi ve dilerseniz hediye kartlarımız ile 2014 Anneler Günü Hediyenizi en özel hale getirebilirsiniz.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder