25 Mart 2014 Salı

Anneye En Güzel Hediye

 2014 Anneler Günü Hediye Seçeneklerini sizler için incelemeye devam ediyoruz. Her Anne özeldir ve her evlat annesine en güzel anneler günü hediyesini vermek ister... Bizler bunu bildiğimiz için her ürünümüzü sizi düşünerek özenle hazırlıyor, başımızın tacı annelerimize layık hale getiriyoruz. Anneler için kişiye özel anneler günü hediyeleri ve isme özel anneler günü hediyeleri tasarlayarak annenizi  mutlu etmenize katkıda bulunmak istiyoruz. Ve en önemlisi Giftomino'da her hediyenin bir hikayesi olduğu için hediyenizle kendi hikayenizi yazmanızı diliyoruz....

 Annenize mesajınızı iletmenin en şık hali olan bir yastık... Keten ve beyazın renk uyumu ön planda tutularak tasarlanan bu yastık her odaya uyumlu olacaktır.



Annenize en özel olduğunu hatırlatmanın yolu bu kurdeleli şık yastıktan geçiyor. İsteğiniz metni ve karakteri ayarlayabileceğiniz bu yastıkla annenizi mutlu edebilirsiniz.



Üzerinde çocuklarının ismi yazılı  olan bu anahtarlık bir anneye verilebilecek en orjinal hediyelerden bir tanesi.


Peki ya isme özel hazırlanmış bir fotoğraf albümüne ne dersiniz? Annenizle en güzel, en mutlu anlarınızdan oluşan bir albüm yapabilir her anı ölümsüz kılabilirsiniz.






Anneye ne hediye alınabilir sorusuna cevap vermeye ve anneler günü hediye seçeneklerini incelemeye devam edeceğiz... Bunun yanısıra Giftomino'da her hediye şıklığına yakışır şekilde özenle paketlenerek size ulaştırılır ve dilerseniz mesajınızı hediye kartlarımız ile iletebilirsiniz.






Giftomino ile Hikayesi Olan Hediyeler!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder